Stewart named as CEO of drone research center NUAIR at Griffiss Airport

Ken Stewart, former leader of a division of General Electric, is named as CEO of the drone research center NUAIR at Griffiss International Airport in Rome, NY.

Stewart named as CEO of drone research center Griffiss Airport

Before being named as the new CEO of the drone research center NUAIR, Northeast UAS Airspace Integration Research at Griffiss International , Ken Stewart was the CEO of AiRXOS, part of GE Aviation.

NUAIR is an organizational partner of Syracuse-based CenterState CEO and manages the test site for Oneida County which owns the facility, reports the Rome Sentinel. The site is one of out seven Federal Aviation Administration (FAA) recognized drone test locations in the .

The research and drone test flights that take place at Griffiss International Airport is focused on commercializing unmanned aircraft by integrating them into the national airspace system and includes Remote ID test flights.

Before naming Ken Stewart as the new CEO, Tony Basile, NUAIR's chief operating officer, had been the interim CEO.

Stewart Named As Ceo Of Drone Research Center Nuair At Griffiss Airport 1

Pidä yhteyttä!

Jos haluat pysyä ajan tasalla kaikista uusimmista drone-uutisista, kauhuista, huhuista ja arvosteluista, seuraa meitä osoitteessa Twitter, Facebook, YouTube, Instagram, tai...

Tilaa Daily Drone News -sähköposti.*


 

Submit tips If you have information or tips that you would like to share with us, feel free to submit them hereSupport DroneXL.co: You can support DroneXL.co by using these links when you make your next drone purchase: Adorama, Amazon, B&H, BestBuy, eBay, DJI, Parrotja Yuneec. We make a small commission when you do so at no additional expense to you. Thank you for helping DroneXL grow! FTC: DroneXL.co käyttää affiliate-linkkejä, jotka tuottavat tuloja.

* Emme myy, jaa, vuokraa tai roskapostita sähköpostiasi, koskaan. Sähköpostimme lähtee arkisin noin klo 17:30.


Discover more from DroneXL

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

SAAT ÄÄNESI KUULUVIIN

Ehdotettu lainsäädäntö uhkaa mahdollisuuksiasi käyttää droneja huvin, työn ja turvallisuuden vuoksi. . Drone Advocacy Alliance taistelee varmistaakseen, että äänesi kuuluu näissä kriittisissä poliittisissa keskusteluissa.Liity meihin ja kerro vaaleilla valituille edustajille, että heidän on suojeltava oikeuttasi lentää.

Drone Advocacy Alliance
TOIMI NYT
Seuraa meitä Google Newsissä!

Hanki osan 107 mukainen lupakirja

Läpäise testi ja nouse taivaalle yhdessä Pilotti-instituutti. Olemme auttaneet tuhansia ihmisiä tulemaan lentokoneiden ja kaupallisten lennokkien lentäjiksi. Alan asiantuntijat ovat suunnitelleet kurssimme, jotta voit läpäistä FAA-kokeet ja saavuttaa unelmasi.

pilotti-instituutti dronexl

Tekijänoikeus © DroneXL.co 2024. Kaikki oikeudet pidätetään. Tämän verkkosivuston sisältö, kuvat ja henkinen omaisuus on suojattu tekijänoikeuslailla. Minkä tahansa materiaalin jäljentäminen tai jakelu ilman DroneXL.co:n etukäteen antamaa kirjallista lupaa on ehdottomasti kielletty. Luvat ja tiedustelut Ota yhteyttä ensiksi.

FTC: DroneXL.co on Amazonin yhteistyökumppani ja käyttää affiliate-linkkejä, jotka voivat tuottaa tuloja oikeutetuista ostoista. Emme myy, jaa, vuokraa tai roskapostita sähköpostiasi.

Haye Kesteloo
Haye Kesteloo

Haye Kesteloo on pääkirjoitustoimittaja ja perustaja DroneXL.co, jossa hän kattaa kaikki droneihin liittyvät uutiset, DJI-huhut ja kirjoittaa drone-arvosteluja, ja EVXL.co, kaikki sähköajoneuvoihin liittyvät uutiset. Hän on myös toinen isäntä PiXL Drone Show YouTubessa ja muilla podcast-alustoilla. Hayen tavoittaa osoitteesta haye @ dronexl.co tai @hayekesteloo.

Articles: 3752

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fiFinnish