American Robotics Announces Strategic Technology Partnership with Infrared Cameras Inc.

Infrared Cameras Inc., a manufacturer of thermal cameras and infrared systems, has partnered with Ondas Holdings Inc., a provider of private wireless data, drones, and automated data solutions, through its wholly owned subsidiaries, Ondas Networks Inc. and American Robotics, Inc.

The autonomous Scout System drone from American Robotics will be outfitted with the technology required to automate the inspection of oil and gas assets and the detection of methane leaks thanks to ICI’s optical gas imaging (OGI) and thermal sensors.

“American Robotics continues to see some of the oil and gas industry’s largest companies focus on integrating autonomous drones into their operations to conduct regular site inspections and ensure employee safety,” said Reese Mozer, co-founder, and CEO of American Robotics. “Through our strategic technology partnership with ICI, we continue to expand our product offerings with key features tailor-made for the oil and gas industry, enabling customers to automate inspections of critical assets such as tanks, pipes, and pumps. Importantly, the solutions being developed in connection with our ICI partnership are designed to meet specific customer requests.”

American Robotics Announces Strategic Technology Partnership With Infrared Cameras Inc.

The Scout System will be able to autonomously gather crucial data and spot anomalies like methane leaks and equipment and electrical hotspots thanks to ICI’s OGI and thermal sensors.

Customers will also be able to cut operational costs, reduce reputational risk, and protect the environment and their workforce thanks to this new technology. American Robotics’ oil and gas solution is further improved by incorporating ICI’s OGI and thermal sensors, further strengthening the company’s competitive differentiation in the autonomous drone-in-a-box (DIB) market.

American Robotics Announces Strategic Technology Partnership With Infrared Cameras Inc.

“We are excited to partner with American Robotics to bring innovative solutions to the oil and gas industry,” said Gary Strahan, Founder, and CEO of Infrared Cameras Inc. “We believe that our state-of-the-art software and multi-sensor payloads, combined with American Robotics’ leading drone solution, will greatly benefit clients across the oil and gas industry.”

American Robotics aims to solidify its position as the market-leading drone-in-a-box solution for the oil and gas market segment by utilizing ICI’s thermal and optical gas imaging sensors. American Robotics believes that by partnering with ICI, it has set itself up for significant revenue growth in the oil and gas sector, where the market for drone solutions is anticipated to reach $23.9 billion by 2027. The combined technology’s intended release date is 2023.

American Robotics Announces Strategic Technology Partnership With Infrared Cameras Inc.
American Robotics Announces Strategic Technology Partnership With Infrared Cameras Inc. 1

Tutustu muihin tuotteisiin DroneXL

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

SAAT ÄÄNESI KUULUVIIN

Ehdotettu lainsäädäntö uhkaa mahdollisuuksiasi käyttää droneja huvin, työn ja turvallisuuden vuoksi. . Drone Advocacy Alliance taistelee varmistaakseen, että äänesi kuuluu näissä kriittisissä poliittisissa keskusteluissa.Liity meihin ja kerro vaaleilla valituille edustajille, että heidän on suojeltava oikeuttasi lentää.

Drone Advocacy Alliance
TOIMI NYT
Seuraa meitä Google Newsissä!

Hanki osan 107 mukainen lupakirja

Läpäise testi ja nouse taivaalle yhdessä Pilotti-instituutti. Olemme auttaneet tuhansia ihmisiä tulemaan lentokoneiden ja kaupallisten lennokkien lentäjiksi. Alan asiantuntijat ovat suunnitelleet kurssimme, jotta voit läpäistä FAA-kokeet ja saavuttaa unelmasi.

pilotti-instituutti dronexl

Tekijänoikeus © DroneXL.co 2024. Kaikki oikeudet pidätetään. Tämän verkkosivuston sisältö, kuvat ja henkinen omaisuus on suojattu tekijänoikeuslailla. Minkä tahansa materiaalin jäljentäminen tai jakelu ilman DroneXL.co:n etukäteen antamaa kirjallista lupaa on ehdottomasti kielletty. Luvat ja tiedustelut Ota yhteyttä ensiksi.

FTC: DroneXL.co on Amazonin yhteistyökumppani ja käyttää affiliate-linkkejä, jotka voivat tuottaa tuloja oikeutetuista ostoista. Emme myy, jaa, vuokraa tai roskapostita sähköpostiasi.

Haye Kesteloo
Haye Kesteloo

Haye Kesteloo on pääkirjoitustoimittaja ja perustaja DroneXL.co, jossa hän kattaa kaikki droneihin liittyvät uutiset, DJI-huhut ja kirjoittaa drone-arvosteluja, ja EVXL.co, kaikki sähköajoneuvoihin liittyvät uutiset. Hän on myös toinen isäntä PiXL Drone Show YouTubessa ja muilla podcast-alustoilla. Hayen tavoittaa osoitteesta haye @ dronexl.co tai @hayekesteloo.

Artikkelit: 3748

Jätä vastaus

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietojasi käsitellään.

fiFinnish