Drones Illuminate Night Sky for Van Gogh

As the Van Gogh Museum in Amsterdam, The , marks its golden anniversary, a celestial homage to the illustrious artist took flight last weekend. A fleet of 200 drones, choreographed by Studio DRIFT, lit up the Amsterdam night sky, creating a luminous tableau of Vincent van Gogh's renowned works.

This aerial spectacle made possible by The Fly By Guys, bridging technology and art, underlines the museum's unwavering commitment to safeguarding Van Gogh's legacy.

YouTube video

Participants could witness iconic scenes from Van Gogh's oeuvre crafted meticulously in lights against the backdrop of the starry sky, a striking echo of the artist's fascination with the cosmos.

Besides Vince Irie, the drone pilot who artfully navigated the to capture spectacular first-person view (FPV) shots, two DJI Inspire 3 drones flown by Aerials by AERO were also deployed for additional aerial footage.

This 50th-anniversary event offered a celebration of Van Gogh's enduring impact and a completely new way to enjoy his work, experienced through a spectacle of light and motion.

As the drones weave patterns across the night sky, they showcase the timeless allure of Van Gogh's artistry, ensuring his legacy continues to captivate and inspire.


Discover more from DroneXL

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

SAAT ÄÄNESI KUULUVIIN

Ehdotettu lainsäädäntö uhkaa mahdollisuuksiasi käyttää droneja huvin, työn ja turvallisuuden vuoksi. . Drone Advocacy Alliance taistelee varmistaakseen, että äänesi kuuluu näissä kriittisissä poliittisissa keskusteluissa.Liity meihin ja kerro vaaleilla valituille edustajille, että heidän on suojeltava oikeuttasi lentää.

Drone Advocacy Alliance
TOIMI NYT
Seuraa meitä Google Newsissä!

Hanki osan 107 mukainen lupakirja

Läpäise testi ja nouse taivaalle yhdessä Pilotti-instituutti. Olemme auttaneet tuhansia ihmisiä tulemaan lentokoneiden ja kaupallisten lennokkien lentäjiksi. Alan asiantuntijat ovat suunnitelleet kurssimme, jotta voit läpäistä FAA-kokeet ja saavuttaa unelmasi.

pilotti-instituutti dronexl

Tekijänoikeus © DroneXL.co 2024. Kaikki oikeudet pidätetään. Tämän verkkosivuston sisältö, kuvat ja henkinen omaisuus on suojattu tekijänoikeuslailla. Minkä tahansa materiaalin jäljentäminen tai jakelu ilman DroneXL.co:n etukäteen antamaa kirjallista lupaa on ehdottomasti kielletty. Luvat ja tiedustelut Ota yhteyttä ensiksi.

FTC: DroneXL.co on Amazonin yhteistyökumppani ja käyttää affiliate-linkkejä, jotka voivat tuottaa tuloja oikeutetuista ostoista. Emme myy, jaa, vuokraa tai roskapostita sähköpostiasi.

Haye Kesteloo
Haye Kesteloo

Haye Kesteloo on pääkirjoitustoimittaja ja perustaja DroneXL.co, jossa hän kattaa kaikki droneihin liittyvät uutiset, DJI-huhut ja kirjoittaa drone-arvosteluja, ja EVXL.co, kaikki sähköajoneuvoihin liittyvät uutiset. Hän on myös toinen isäntä PiXL Drone Show YouTubessa ja muilla podcast-alustoilla. Hayen tavoittaa osoitteesta haye @ dronexl.co tai @hayekesteloo.

Articles: 3753

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fiFinnish