DJI’s Valentine’s Day Specials Offer Heart-Stealing Deals on Drones and More

Love Is in the Air!

This February, DJI is setting hearts aflutter with its Valentine's Day Specials Promotion, offering up to 30% off on the Pro-View Combo. Several other DJI products come with free goodies, such as a free DJI Mini Bag for the compact Pro, or a free DJI Sport Water Bottle for the Fly More Combo (DJI RC 2).

According to the drone maker, these deals are designed to capture the hearts of drone enthusiasts and novices alike. However, for those on the hunt for even more enticing bargains, we suggest keeping a vigilant watch on our DJI price tracker during this month.

Soaring Savings: Deals on Drones You Can't Miss

At the heart of DJI's Valentine's is a series of bundled deals that pair top-tier drones with must-have accessories, all at attractive prices.

For instance, the DJI Mini 4 Pro Fly More Combo, which includes the DJI RC 2, is available for $1,099 and comes with a complimentary DJI Mini Bag+. Meanwhile, the DJI Air 3 ja Pro Fly More Combos include a free DJI Sport Water bottle, making these offerings even sweeter.

The promotion doesn't stop with drones. The DJI RS 3 and RS 3 Pro, both professional gimbal stabilizers, are also part of the Valentine's Day Specials, each bundled with a DJI Sport Water bottle.

For those looking to upgrade their control experience, the DJI RC remote controller is now offered at $309 with a free Lexar 64GB Micro SD card, ensuring you have ample storage for your breathtaking aerial footage.

Spotlight on Savings: Featured Discounts

Among the standout offers is the DJI Avata Pro-View Combo, at a 30% discount from February 9-26, making it an irresistible pick for immersive flight experiences.

Dji'S Valentine'S Day Specials Offer Heart-Stealing Deals On Drones And More

Additionally, the Action 3 Standard Combo and DJI Pocket 2 Creator Combo are hitting new low prices, broadening the appeal of DJI's Valentine's Day sale to include not just drone enthusiasts but also adventure seekers and content creators.

A Heartfelt Reminder

These deals are available for a limited time, from February 6-26, with certain specials extending until February 29. DJI encourages interested customers to visit their website for all the details. We would also like to alert you to monitor the DJI drone price tracker for potential price changes with other major retailers.

This Valentine's season, DJI's promotion is a testament to the joy and excitement that cutting-edge technology can bring into our lives, wrapped in deals that are hard to resist.

DJI's Valentine's Day Specials Promotion is more than just a sale; it's an invitation to explore the skies with technology that's as accessible as it is advanced. Whether you're a seasoned drone pilot or looking to take your first flight, DJI's deals offer a unique opportunity to soar high without breaking the bank. So, this February, let your love for adventure take flight with DJI's heart-stealing deals.


Tutustu muihin tuotteisiin DroneXL

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

SAAT ÄÄNESI KUULUVIIN

Ehdotettu lainsäädäntö uhkaa mahdollisuuksiasi käyttää droneja huvin, työn ja turvallisuuden vuoksi. . Drone Advocacy Alliance taistelee varmistaakseen, että äänesi kuuluu näissä kriittisissä poliittisissa keskusteluissa.Liity meihin ja kerro vaaleilla valituille edustajille, että heidän on suojeltava oikeuttasi lentää.

Drone Advocacy Alliance
TOIMI NYT
Seuraa meitä Google Newsissä!

Hanki osan 107 mukainen lupakirja

Läpäise testi ja nouse taivaalle yhdessä Pilotti-instituutti. Olemme auttaneet tuhansia ihmisiä tulemaan lentokoneiden ja kaupallisten lennokkien lentäjiksi. Alan asiantuntijat ovat suunnitelleet kurssimme, jotta voit läpäistä FAA-kokeet ja saavuttaa unelmasi.

pilotti-instituutti dronexl

Tekijänoikeus © DroneXL.co 2024. Kaikki oikeudet pidätetään. Tämän verkkosivuston sisältö, kuvat ja henkinen omaisuus on suojattu tekijänoikeuslailla. Minkä tahansa materiaalin jäljentäminen tai jakelu ilman DroneXL.co:n etukäteen antamaa kirjallista lupaa on ehdottomasti kielletty. Luvat ja tiedustelut Ota yhteyttä ensiksi.

FTC: DroneXL.co on Amazonin yhteistyökumppani ja käyttää affiliate-linkkejä, jotka voivat tuottaa tuloja oikeutetuista ostoista. Emme myy, jaa, vuokraa tai roskapostita sähköpostiasi.

Haye Kesteloo
Haye Kesteloo

Haye Kesteloo on pääkirjoitustoimittaja ja perustaja DroneXL.co, jossa hän kattaa kaikki droneihin liittyvät uutiset, DJI-huhut ja kirjoittaa drone-arvosteluja, ja EVXL.co, kaikki sähköajoneuvoihin liittyvät uutiset. Hän on myös toinen isäntä PiXL Drone Show YouTubessa ja muilla podcast-alustoilla. Hayen tavoittaa osoitteesta haye @ dronexl.co tai @hayekesteloo.

Artikkelit: 3746

Jätä vastaus

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietojasi käsitellään.

fiFinnish