DJI Launches Power 1000 and 500 Portable Power Stations for Drones and Home Use

Today, DJI, the global leader in civilian drones, announced the release of their new Power 1000 ja Power 500 portable power stations. Leveraging over a decade of battery R&D expertise, these power stations offer fast charging for DJI drone batteries as well as power for common household devices.

Dji Launches Power 1000 And 500 Portable Power Stations For Drones And Home Use

“Over the past several years we’ve seen travelers and content creators around the world increasingly turn to DJI drones and handheld cameras, to capture and share their experiences. These users have a demand for fast charging, worry-free, sustainable power consumption and today we’re glad we can address this with the new DJI portable power stations.” said Christina Zhang, Senior Director of Corporate Strategy at DJI.

“Whether consumer, professional, enterprise or agricultural, DJI has a long history in battery research and development. Batteries are paramount to the user experience with battery life and charging efficiency, central to user needs. We hope that the DJI Power series can further improve the outdoor experience by eliminating power consumption anxiety and, in the home, by being on hand as a home backup to tackle power outage issues.”

Dji Launches Power 1000 And 500 Portable Power Stations For Drones And Home Use

Key Features for DJI Power 1000 and 500

The Power 1000 has a 1024 Wh capacity and 2200W max output, while the smaller Power 500 packs 512 Wh and 1000W. Both units charge fully in just 70 minutes (80% in 50 minutes).

DJI drones like the Mavic 3, Air 3, Matrice 30, and Inspire 3 can fast charge their batteries from 10% to 95% in around 30 minutes using the power stations and special charging cables. This allows lennokkilentäjät to enjoy a full day of flying with just 3 batteries. The power stations themselves can be recharged via wall outlet, car charger, solar panels, or USB-C.

Dji Launches Power 1000 And 500 Portable Power Stations For Drones And Home Use

Uncompromising Safety Standards

DJI has made safety the top priority in every aspect of the Power 1000 and 500 – from their physical construction and battery chemistry to the onboard software. The devices have successfully passed a rigorous battery of 26 product test certifications conducted by SGS, a renowned Swiss third-party testing firm.

Moreover, the power stations feature an advanced Intelligent Battery Management System utilizing Lithium Iron Phosphate (LFP) cells. These cells boast an impressive lifespan of up to 3,000 charge cycles or 10 years. The system also incorporates multiple safety mechanisms, such as temperature sensors, fuses, and flame-retardant, high-strength materials. Users can have total confidence and peace of mind in the safety of the DJI Power 1000 and 500.

As a testament to their quality and reliability, DJI offers a three-year warranty on the power stations when purchased directly from their official store. Customers can even extend this coverage to a total of five years by registering their product. With such comprehensive safety features and strong warranty support, DJI ensures that users can depend on the Power 1000 and 500 to provide portable power safely and securely in any situation.

Dji Launches Power 1000 And 500 Portable Power Stations For Drones And Home Use

Home & Outdoor Use

Beyond drones, the Power 1000 and 500 can power various devices:

 • 57 phone charges with the Power 1000 and 28 with the Power 500
 • 59 camera charges with the Power 1000 and 28 with the Power 500
 • 9 laptop charges with the Power 1000 and 4 with the Power 500
 • 19 hours car fridge hours with the Power 1000 and 9.7 with the Power 500
 • 76.8 hours for a Wi-Fi router with the Power 1000
 • 92 hours for a lamp with the Power 1000

An uninterruptible power supply (UPS) mode keeps devices running during power outages. Quiet operation at 23 dB and dual USB-C ports add to home/office functionality.

Accessories

DJI offers many accessory options, including:

 • Solar panel adapter (1-3 panels)
 • Car charger cable
 • 100-120W solar panels
 • Various DJI drone fast charge cables
 • 12V output cables for powering other devices
 • Protective carrying case for Power 1000
Dji Launches Power 1000 And 500 Portable Power Stations For Drones And Home Use

Pricing & Availability

The DJI Power 1000 costs $999, while the Power 500 is priced at $499. A 100-watt solar panel is available for $299. Products can be ordered from DJI’s website and authorized retailers starting today.

Dji Launches Power 1000 And 500 Portable Power Stations For Drones And Home Use

With the new Power 1000 and 500, DJI has leveraged their drone battery expertise to create versatile portable power solutions. Fast charging for DJI drones is the key highlight, enabling pilots to maximize their flying time. However, the power stations also provide capable and reliable off-grid power for outdoor activities and serve as a backup power source for essential devices at home. As the latest offering from the world’s leading drone manufacturer, the DJI Power 1000 and 500 are poised to energize a variety of users’ power needs.

Dji Launches Power 1000 And 500 Portable Power Stations For Drones And Home Use
Dji Launches Power 1000 And 500 Portable Power Stations For Drones And Home Use
Dji Launches Power 1000 And 500 Portable Power Stations For Drones And Home Use
Dji Launches Power 1000 And 500 Portable Power Stations For Drones And Home Use

Tutustu muihin tuotteisiin DroneXL

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

SAAT ÄÄNESI KUULUVIIN

Ehdotettu lainsäädäntö uhkaa mahdollisuuksiasi käyttää droneja huvin, työn ja turvallisuuden vuoksi. . Drone Advocacy Alliance taistelee varmistaakseen, että äänesi kuuluu näissä kriittisissä poliittisissa keskusteluissa.Liity meihin ja kerro vaaleilla valituille edustajille, että heidän on suojeltava oikeuttasi lentää.

Drone Advocacy Alliance
TOIMI NYT
Seuraa meitä Google Newsissä!

Hanki osan 107 mukainen lupakirja

Läpäise testi ja nouse taivaalle yhdessä Pilotti-instituutti. Olemme auttaneet tuhansia ihmisiä tulemaan lentokoneiden ja kaupallisten lennokkien lentäjiksi. Alan asiantuntijat ovat suunnitelleet kurssimme, jotta voit läpäistä FAA-kokeet ja saavuttaa unelmasi.

pilotti-instituutti dronexl

Tekijänoikeus © DroneXL.co 2024. Kaikki oikeudet pidätetään. Tämän verkkosivuston sisältö, kuvat ja henkinen omaisuus on suojattu tekijänoikeuslailla. Minkä tahansa materiaalin jäljentäminen tai jakelu ilman DroneXL.co:n etukäteen antamaa kirjallista lupaa on ehdottomasti kielletty. Luvat ja tiedustelut Ota yhteyttä ensiksi.

FTC: DroneXL.co on Amazonin yhteistyökumppani ja käyttää affiliate-linkkejä, jotka voivat tuottaa tuloja oikeutetuista ostoista. Emme myy, jaa, vuokraa tai roskapostita sähköpostiasi.

Haye Kesteloo
Haye Kesteloo

Haye Kesteloo on pääkirjoitustoimittaja ja perustaja DroneXL.co, jossa hän kattaa kaikki droneihin liittyvät uutiset, DJI-huhut ja kirjoittaa drone-arvosteluja, ja EVXL.co, kaikki sähköajoneuvoihin liittyvät uutiset. Hän on myös toinen isäntä PiXL Drone Show YouTubessa ja muilla podcast-alustoilla. Hayen tavoittaa osoitteesta haye @ dronexl.co tai @hayekesteloo.

Artikkelit: 3735

Jätä vastaus

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietojasi käsitellään.

fiFinnish