Walmart Drone Toimitukset Set to Take Off in Hurst

Hurst, , is on track to become the next city in Tarrant County to allow drone deliveries, following North Richland Hills, Frisco, and Lewisville. This move comes after the City Council voted unanimously to approve Wing Drone Delivery's zoning request to build a launch pad and storage facility at the Walmart located at 1732 Precinct Line Road, reports the Star Telegram.

Key Points

Hurst's City Council gave initial approval for Wing Drone Delivery's proposal, with a final vote scheduled for June 11. Once approved, Walmart customers in Hurst can order small items like medications or rotisserie chickens via drone.

Drone Delivery Details

Catherine Lovett, Wing's local policy and community affairs manager, stated that the drones can carry packages up to 2.6 pounds. Customers will initially need to use the Wing app, but Walmart plans to integrate this service into its shopping app. The drones, flying at 65 mph and at an altitude of 200 feet, will require a designated drop zone about the size of a picnic table.

Privacy and Noise Concerns

Addressing privacy concerns, Lovett clarified that the drones' cameras are used solely for navigation and delivery accuracy, not for recording. As for noise, she compared the sound of the drones to that of a car passing by.

Expansion Plans

Wing already operates drone deliveries from two Walmart locations in North Richland Hills and is eager to expand. While there is no specific start date for Hurst, the company expressed excitement about bringing this service to more communities in the coming months.

Hurst is set to join the growing list of cities embracing drone delivery technology. With the convenience of fast, aerial deliveries, Walmart customers can look forward to receiving their last-minute items in a matter of minutes.

DroneXL:n näkemys

Drone deliveries are revolutionizing the way we shop, offering speed and convenience unmatched by traditional methods. As Hurst prepares to launch this service, we can expect other cities to follow suit, further integrating drones into our daily lives. This is a significant step towards a more efficient and innovative future in retail.


Tutustu muihin tuotteisiin DroneXL

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

SAAT ÄÄNESI KUULUVIIN

Ehdotettu lainsäädäntö uhkaa mahdollisuuksiasi käyttää droneja huvin, työn ja turvallisuuden vuoksi. . Drone Advocacy Alliance taistelee varmistaakseen, että äänesi kuuluu näissä kriittisissä poliittisissa keskusteluissa.Liity meihin ja kerro vaaleilla valituille edustajille, että heidän on suojeltava oikeuttasi lentää.

Drone Advocacy Alliance
TOIMI NYT
Seuraa meitä Google Newsissä!

Hanki osan 107 mukainen lupakirja

Läpäise testi ja nouse taivaalle yhdessä Pilotti-instituutti. Olemme auttaneet tuhansia ihmisiä tulemaan lentokoneiden ja kaupallisten lennokkien lentäjiksi. Alan asiantuntijat ovat suunnitelleet kurssimme, jotta voit läpäistä FAA-kokeet ja saavuttaa unelmasi.

pilotti-instituutti dronexl

Tekijänoikeus © DroneXL.co 2024. Kaikki oikeudet pidätetään. Tämän verkkosivuston sisältö, kuvat ja henkinen omaisuus on suojattu tekijänoikeuslailla. Minkä tahansa materiaalin jäljentäminen tai jakelu ilman DroneXL.co:n etukäteen antamaa kirjallista lupaa on ehdottomasti kielletty. Luvat ja tiedustelut Ota yhteyttä ensiksi.

FTC: DroneXL.co on Amazonin yhteistyökumppani ja käyttää affiliate-linkkejä, jotka voivat tuottaa tuloja oikeutetuista ostoista. Emme myy, jaa, vuokraa tai roskapostita sähköpostiasi.

Haye Kesteloo
Haye Kesteloo

Haye Kesteloo on pääkirjoitustoimittaja ja perustaja DroneXL.co, jossa hän kattaa kaikki droneihin liittyvät uutiset, DJI-huhut ja kirjoittaa drone-arvosteluja, ja EVXL.co, kaikki sähköajoneuvoihin liittyvät uutiset. Hän on myös toinen isäntä PiXL Drone Show YouTubessa ja muilla podcast-alustoilla. Hayen tavoittaa osoitteesta haye @ dronexl.co tai @hayekesteloo.

Artikkelit: 3748

Jätä vastaus

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietojasi käsitellään.

fiFinnish