DJI Mini 3 body seen in leaked video. New DJI mini drone expected soon.

This morning, we also got to see the body or framework of what is rumored to be the new drone from the Chinese drone maker.

Leaked videos, photos, and rumors of the yet-to-released DJI Mini 3 are increasing, which seems to indicate that the launch of the new mini drone cannot be far away anymore.

Most industry experts seem to believe that the DJI Mini 3 will be introduced in April this year. We suspect that might indeed be the case.

DJI Mini 3 in more detail

The leaked photo of the DJI Mini 3 seems to have the same body as what is shown here in this video.

Is The Leaked Dji Mini 3 Pro Photo For Real?

Whereas the original DJI Mavic Mini and the shared the same exterior design, the DJI Mini 3 will be markedly different.

It seems to me that in an effort to provide the highest possible photo and video quality, while keeping the mini drone below 250-grams, DJI has gone all out and made sacrifices elsewhere in the design.

The legs swing out in a different way than what we have seen in the previous models.

It also seems that the DJI Mini 3 may have a camera that can tilt upwards and downwards, but that it might not have a stabilized gimbal.

A wide-angle lens in combination with digital stabilization can still provide really smooth video footage as we have seen from DJI, GoPro, och Insta360. So the absence of a 3-axis mechanically stabilized gimbal on a sub-250-gram drone might be a worthy trade-off.

What do you think about the new DJI Mini 3? Are you excited to see a new mini drone from DJI hit the market soon? Let us know what you think in the comments below.

Dji Mini 3 Body Seen In Leaked Video. New Dji Mini Drone Expected Soon. 1

Skaffa ditt Part 107-certifikat

Klara provet och ta dig upp i luften med Pilotinstitutet. Vi har hjälpt tusentals människor att bli flygplans- och kommersiella drönarpiloter. Våra kurser är utformade av branschexperter för att hjälpa dig att klara FAA-tester och uppnå dina drömmar.

FTC: DroneXL.co använder affiliatelänkar som genererar inkomst.* Vi säljer inte, delar inte, hyr inte ut eller spammar din e-post, någonsin. Vår e-post går ut på vardagar runt kl. 17.30.

Håll kontakten!

Om du vill hålla dig uppdaterad med alla de senaste drönarnyheterna, scoop, rykten och recensioner, följ oss på Twitter, Facebook, YouTube, Instagrameller... Prenumerera på vårt dagliga e-postmeddelande om drönarnyheter.*


Upptäck mer från DroneXL

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.

GÖR DIN RÖST HÖRD

Föreslagen lagstiftning hotar din möjlighet att använda drönare för nöje, arbete och säkerhet. Den Alliansen för drönaradvokater är att kämpa för att säkerställa att din röst hörs i dessa kritiska politiska diskussioner. Gå med oss och berätta för dina valda tjänstemän att skydda din rätt att flyga.

Alliansen för drönaradvokater
VIDTA ÅTGÄRDER NU
Följ oss på Google News!

Skaffa ditt Part 107-certifikat

Klara provet och ta dig upp i luften med Pilotinstitutet. Vi har hjälpt tusentals människor att bli flygplan och kommersiella drönarpiloter. Våra kurser är utformade av branschexperter för att hjälpa dig att klara FAA-tester och uppnå dina drömmar.

pilotinstitutet dronexl

Upphovsrätt © DroneXL.co 2024. Alla rättigheter förbehållna. Innehåll, bilder och immateriella rättigheter på denna webbplats är skyddade av upphovsrättslagen. Reproduktion eller distribution av något material utan föregående skriftligt tillstånd från DroneXL.co är strängt förbjudet. För tillstånd och förfrågningar, vänligen kontakta Kontakta oss först.

FTC: DroneXL.co är en Amazon Associate och använder affiliate-länkar som kan generera intäkter från kvalificerade köp. Vi säljer inte, delar inte, hyr inte ut och skickar inte spam till din e-post.

Haye Kesteloo
Haye Kesteloo

Haye Kesteloo är chefredaktör och grundare av DroneXL.co, där han täcker alla drönarrelaterade nyheter, DJI-rykten och skriver drönarrecensioner, och EVXL.co, för alla nyheter relaterade till elfordon. Han är också en av värdarna för PiXL drönarutställning på YouTube och andra podcastplattformar. Haye kan nås på haye @ dronexl.co eller @hayekesteloo.

Artiklar: 3753

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv_SESwedish