DJI Augmented Reality teased in latest video from drone maker

DJI Augmented Reality might be coming to your DJI Goggles. At least, that's what the drone maker's latest teaser video seems to suggest.

DJI Global tweeted a 14-second video with the text, “But what if…

The video continues to show the old DJI remote controller starting up with the familiar DJI jingle. Once the device is on, the magic happens. A tiny DJI drone hologram appears over the remote controller. In front of the remote controller, a large DJI becomes visible, as well as what seems to be information about the drone.

The drone itself is shown in the top left corner of the video. We see a DJI Mini 2, it seems, with augmented reality shown around the props as well as in front of the drone.

The DJI teaser video is very short, and the products shown are older DJI products, so it doesn't seem that we're seeing anything new here in terms of hardware.

However, what the video does show, is that DJI seems to think that there is a future for incorporating Augmented Reality (AR) into their aerial platforms. It is not hard to see how that could be very interesting and useful.

DJI Augmented Reality for real?

If DJI Augmented Reality becomes real and if it would require drönarpiloter to wear DJI Goggles while flying the drone, they will need an optical observer with them to make sure their drone flight is safe and according to the Federal Aviation Administration's (FAA) drone regulations.

Let us know in the comments below what you think about DJI Augmented Reality. Do you see a future for AR for drönarpiloter? We are interested in hearing your thoughts in the comments below.

Dji Augmented Reality Teased In Latest Video From Drone Maker.

Upptäck mer från DroneXL

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.

GÖR DIN RÖST HÖRD

Föreslagen lagstiftning hotar din möjlighet att använda drönare för nöje, arbete och säkerhet. Den Alliansen för drönaradvokater är att kämpa för att säkerställa att din röst hörs i dessa kritiska politiska diskussioner. Gå med oss och berätta för dina valda tjänstemän att skydda din rätt att flyga.

Alliansen för drönaradvokater
VIDTA ÅTGÄRDER NU
Följ oss på Google News!

Skaffa ditt Part 107-certifikat

Klara provet och ta dig upp i luften med Pilotinstitutet. Vi har hjälpt tusentals människor att bli flygplan och kommersiella drönarpiloter. Våra kurser är utformade av branschexperter för att hjälpa dig att klara FAA-tester och uppnå dina drömmar.

pilotinstitutet dronexl

Upphovsrätt © DroneXL.co 2024. Alla rättigheter förbehållna. Innehåll, bilder och immateriella rättigheter på denna webbplats är skyddade av upphovsrättslagen. Reproduktion eller distribution av något material utan föregående skriftligt tillstånd från DroneXL.co är strängt förbjudet. För tillstånd och förfrågningar, vänligen kontakta Kontakta oss först.

FTC: DroneXL.co är en Amazon Associate och använder affiliate-länkar som kan generera intäkter från kvalificerade köp. Vi säljer inte, delar inte, hyr inte ut och skickar inte spam till din e-post.

Haye Kesteloo
Haye Kesteloo

Haye Kesteloo är chefredaktör och grundare av DroneXL.co, där han täcker alla drönarrelaterade nyheter, DJI-rykten och skriver drönarrecensioner, och EVXL.co, för alla nyheter relaterade till elfordon. Han är också en av värdarna för PiXL drönarutställning på YouTube och andra podcastplattformar. Haye kan nås på haye @ dronexl.co eller @hayekesteloo.

Artiklar: 3753

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv_SESwedish