DJI Mini 4 Pro D-LOG M Footage Compared to Mini 3 Pro and Air 3

In a recent video analysis by the Pilotinstitutet, aerial footage from the DJI Mini 4 Pro in D-LOG M is juxtaposed against sequences from both the Pro and the drones.

Early in the video, the drone visuals are color-graded using the Rec.709 color space, providing a standardized comparison across all three drones.

DJI Mini 4 Pro Aerial Footage Compared

YouTube video

The distinction in the footage between the Pro and the DJI Mini 3 Pro is strikingly evident. Despite the drones and cameras bearing remarkable similarities, the augmented processing prowess of the DJI Mini 4 Pro delivers footage with heightened contrast, enriched resolution, and vivid coloration.

The visual output from the DJI Mini 4 Pro is strikingly parallel to that of the newly launched DJI Air 3. Upon meticulous examination of both sets of footage, the distinction is razor-thin.

With the unveiling of the DJI Mini 4 Pro, DJI appears to have truly integrated professional-grade features into a sub-250g drone. DJI's recent slogan, hinting at maximizing the potential of the mini-series, seems to have been not just a marketing phrase but a statement of intent. Based on preliminary reviews and feedback, it's evident that the Chinese drone giant has delivered on its promise.


Upptäck mer från DroneXL

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.

GÖR DIN RÖST HÖRD

Föreslagen lagstiftning hotar din möjlighet att använda drönare för nöje, arbete och säkerhet. Den Alliansen för drönaradvokater är att kämpa för att säkerställa att din röst hörs i dessa kritiska politiska diskussioner. Gå med oss och berätta för dina valda tjänstemän att skydda din rätt att flyga.

Alliansen för drönaradvokater
VIDTA ÅTGÄRDER NU
Följ oss på Google News!

Skaffa ditt Part 107-certifikat

Klara provet och ta dig upp i luften med Pilotinstitutet. Vi har hjälpt tusentals människor att bli flygplan och kommersiella drönarpiloter. Våra kurser är utformade av branschexperter för att hjälpa dig att klara FAA-tester och uppnå dina drömmar.

pilotinstitutet dronexl

Upphovsrätt © DroneXL.co 2024. Alla rättigheter förbehållna. Innehåll, bilder och immateriella rättigheter på denna webbplats är skyddade av upphovsrättslagen. Reproduktion eller distribution av något material utan föregående skriftligt tillstånd från DroneXL.co är strängt förbjudet. För tillstånd och förfrågningar, vänligen kontakta Kontakta oss först.

FTC: DroneXL.co är en Amazon Associate och använder affiliate-länkar som kan generera intäkter från kvalificerade köp. Vi säljer inte, delar inte, hyr inte ut och skickar inte spam till din e-post.

Haye Kesteloo
Haye Kesteloo

Haye Kesteloo är chefredaktör och grundare av DroneXL.co, där han täcker alla drönarrelaterade nyheter, DJI-rykten och skriver drönarrecensioner, och EVXL.co, för alla nyheter relaterade till elfordon. Han är också en av värdarna för PiXL drönarutställning på YouTube och andra podcastplattformar. Haye kan nås på haye @ dronexl.co eller @hayekesteloo.

Artiklar: 3753

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv_SESwedish