DJI Avata, Goggles 2, and Osmo Action 3 on Sale During Amazon Prime Big Deal Days

Amazon Prime Big Deal Days are here, and drone enthusiasts and tech lovers are in for a treat! DJI, the renowned name in , is offering exciting discounts on some of its hottest products. From October 10th to the 11th, you can snag these incredible deals.

DJI Avata Explorer Combo: Elevate Your Drone Game

Let's kick things off with the showstopper – the DJI Avata Explorer Combo. Normally priced at $1,278, this extraordinary drone can be yours at a 6% discount, bringing the price down to just $1,198. What makes it so special? This first-person view drone boasts a 4K stabilized camera, an expansive 155° field of view, an emergency brake feature, and hover support. But that's not all; it also includes the cutting-edge DJI RC motion controller and the immersive DJI skyddsglasögon Integra Black.

avata-longterm-review/dji-avata-longterm-review-is-it-worth-buying-0101/" data-orig-file="https://dronexl.co/wp-content/uploads/2023/01/DJI-Avata-Longterm-Review.-Is-it-worth-buying-0101.jpg" data-orig-size="2000,1101" data-comments-opened="1" data-image-meta="{"aperture":"0","credit":"","camera":"","caption":"","created_timestamp":"0","copyright":"","focal_length":"0","iso":"0","shutter_speed":"0","title":"","orientation":"1"}" data-image-title="DJI-Avata-Longterm-Review.-Is-it-worth-buying-0101" data-image-description="

DJI Avata, Goggles 2, and Osmo Action 3 on Sale During Amazon Prime Big Deal Days – DJI, the global frontrunner in civilian drone and creative camera technology, unveils its cutting-edge DJI skyddsglasögon Integra och DJI RC Motion 2, designed to revolutionize interaction with the DJI Avata.

" data-image-caption="

DJI Avata, Goggles 2, and Osmo Action 3 on Sale During Amazon Prime Big Deal Days – DJI, the global frontrunner in civilian drone and creative camera technology, unveils its cutting-edge DJI skyddsglasögon Integra och DJI RC Motion 2, designed to revolutionize interaction with the DJI Avata.

" data-medium-file="https://dronexl.co/wp-content/uploads/2023/01/DJI-Avata-Longterm-Review.-Is-it-worth-buying-0101-1000x551.jpg" data-large-file="https://dronexl.co/wp-content/uploads/2023/01/DJI-Avata-Longterm-Review.-Is-it-worth-buying-0101.jpg" tabindex="0" role="button" src="https://dronexl.co/wp-content/uploads/2023/01/DJI-Avata-Longterm-Review.-Is-it-worth-buying-0101.jpg" alt="DJI Avata, Goggles 2, and Osmo Action 3 on Sale During Amazon Prime Big Deal Days - DJI, the global frontrunner in civilian drone and creative camera technology, unveils its cutting-edge DJI Goggles Integra and DJI RC Motion 2, designed to revolutionize interaction with the DJI Avata." class="wp-image-26200" title="DJI Avata, Goggles 2, and Osmo Action 3 on Sale During Amazon Prime Big Deal Days 2" srcset="https://dronexl.co/wp-content/uploads/2023/01/DJI-Avata-Longterm-Review.-Is-it-worth-buying-0101.jpg 2000w, https://dronexl.co/wp-content/uploads/2023/01/DJI-Avata-Longterm-Review.-Is-it-worth-buying-0101-1000x551.jpg 1000w, https://dronexl.co/wp-content/uploads/2023/01/DJI-Avata-Longterm-Review.-Is-it-worth-buying-0101-768x423.jpg 768w, https://dronexl.co/wp-content/uploads/2023/01/DJI-Avata-Longterm-Review.-Is-it-worth-buying-0101-1536x846.jpg 1536w, https://dronexl.co/wp-content/uploads/2023/01/DJI-Avata-Longterm-Review.-Is-it-worth-buying-0101-1320x727.jpg 1320w, https://dronexl.co/wp-content/uploads/2023/01/DJI-Avata-Longterm-Review.-Is-it-worth-buying-0101-150x83.jpg 150w" sizes="(max-width: 2000px) 100vw, 2000px">
, Goggles 2, and Osmo Action 3 on Sale During Prime Big Deal Days – DJI, the global frontrunner in civilian drone and creative camera technology, unveils its cutting-edge DJI skyddsglasögon Integra och DJI RC Motion 2, designed to revolutionize interaction with the DJI Avata.

DJI Goggles 2 Motion Combo: Dive into the Future of FPV

For those seeking an immersive and versatile FPV experience, the DJI Goggles 2 Motion Combo is the answer. This combo, usually priced at $799, is now available at a whopping 20% discount, bringing it down to just $639 during the Amazon Prime Big Deal Days. With micro-OLED screens and DJI's renowned OcuSync 3+ video transmission, this lightweight and portable FPV goggles set is a game-changer.

DJI Osmo Action 3 Standard Combo: Capture Life's Adventures in Stunning Detail

Adventure seekers and content creators, pay attention! The DJI Osmo Action 3 is a waterproof action camera that can record in 4K HDR, offering breathtaking video quality. With a super-wide field of view, 10-bit color depth, HorizonSteady, cold resistance, and a long-lasting battery, it's your perfect companion for any adventure. Usually priced at $329, it's now available at a 15% discount, making it just $279 during the Amazon Prime Big Deal Days.

These DJI products on Amazon Prime Big Deal Days are a steal, and they won't last long. Whether you're an FPV enthusiast, a drönarpilot, or a content creator, there's something here for everyone. Let us know in the comments which of these fantastic DJI deals has caught your eye, and stay tuned for more exciting discounts on Amazon.


Upptäck mer från DroneXL

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.

GÖR DIN RÖST HÖRD

Föreslagen lagstiftning hotar din möjlighet att använda drönare för nöje, arbete och säkerhet. Den Alliansen för drönaradvokater är att kämpa för att säkerställa att din röst hörs i dessa kritiska politiska diskussioner. Gå med oss och berätta för dina valda tjänstemän att skydda din rätt att flyga.

Alliansen för drönaradvokater
VIDTA ÅTGÄRDER NU
Följ oss på Google News!

Skaffa ditt Part 107-certifikat

Klara provet och ta dig upp i luften med Pilotinstitutet. Vi har hjälpt tusentals människor att bli flygplan och kommersiella drönarpiloter. Våra kurser är utformade av branschexperter för att hjälpa dig att klara FAA-tester och uppnå dina drömmar.

pilotinstitutet dronexl

Upphovsrätt © DroneXL.co 2024. Alla rättigheter förbehållna. Innehåll, bilder och immateriella rättigheter på denna webbplats är skyddade av upphovsrättslagen. Reproduktion eller distribution av något material utan föregående skriftligt tillstånd från DroneXL.co är strängt förbjudet. För tillstånd och förfrågningar, vänligen kontakta Kontakta oss först.

FTC: DroneXL.co är en Amazon Associate och använder affiliate-länkar som kan generera intäkter från kvalificerade köp. Vi säljer inte, delar inte, hyr inte ut och skickar inte spam till din e-post.

Haye Kesteloo
Haye Kesteloo

Haye Kesteloo är chefredaktör och grundare av DroneXL.co, där han täcker alla drönarrelaterade nyheter, DJI-rykten och skriver drönarrecensioner, och EVXL.co, för alla nyheter relaterade till elfordon. Han är också en av värdarna för PiXL drönarutställning på YouTube och andra podcastplattformar. Haye kan nås på haye @ dronexl.co eller @hayekesteloo.

Artiklar: 3752

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv_SESwedish