DJI: s Alla hjärtans dag-specialerbjudanden erbjuder hjärtskalande erbjudanden på drönare och mer

Love Is in the Air!

This February, DJI is setting hearts aflutter with its Valentine's Day Specials Promotion, offering up to 30% off on the Pro-View Combo. Several other DJI products come with free goodies, such as a free DJI Mini Bag for the compact Pro, or a free DJI Sport Water Bottle for the Fly More Combo (DJI RC 2).

According to the drone maker, these deals are designed to capture the hearts of drone enthusiasts and novices alike. However, for those on the hunt for even more enticing bargains, we suggest keeping a vigilant watch on our DJI price tracker during this month.

Soaring Savings: Deals on Drones You Can't Miss

At the heart of DJI's Valentine's is a series of bundled deals that pair top-tier drones with must-have accessories, all at attractive prices.

For instance, the DJI Mini 4 Pro Fly More Combo, which includes the DJI RC 2, is available for $1,099 and comes with a complimentary DJI Mini Bag+. Meanwhile, the DJI Air 3 och Pro Fly More Combos include a free DJI Sport Water bottle, making these offerings even sweeter.

The promotion doesn't stop with drones. The DJI RS 3 and RS 3 Pro, both professional gimbal stabilizers, are also part of the Valentine's Day Specials, each bundled with a DJI Sport Water bottle.

For those looking to upgrade their control experience, the DJI RC remote controller is now offered at $309 with a free Lexar 64GB Micro SD card, ensuring you have ample storage for your breathtaking aerial footage.

Spotlight on Savings: Featured Discounts

Among the standout offers is the DJI Avata Pro-View Combo, at a 30% discount from February 9-26, making it an irresistible pick for immersive flight experiences.

Dji'S Valentine'S Day Specials Offer Heart-Stealing Deals On Drones And More

Dessutom är 3 Standard Combo and DJI Pocket 2 Creator Combo are hitting new low prices, broadening the appeal of DJI's Valentine's Day sale to include not just drone enthusiasts but also adventure seekers and content creators.

A Heartfelt Reminder

These deals are available for a limited time, from February 6-26, with certain specials extending until February 29. DJI encourages interested customers to visit their website for all the details. We would also like to alert you to monitor the DJI drone price tracker for potential price changes with other major retailers.

This Valentine's season, DJI's promotion is a testament to the joy and excitement that cutting-edge technology can bring into our lives, wrapped in deals that are hard to resist.

DJI's Valentine's Day Specials Promotion is more than just a sale; it's an invitation to explore the skies with technology that's as accessible as it is advanced. Whether you're a seasoned drönarpilot or looking to take your first flight, DJI's deals offer a unique opportunity to soar high without breaking the bank. So, this February, let your love for adventure take flight with DJI's heart-stealing deals.


Upptäck mer från DroneXL

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.

GÖR DIN RÖST HÖRD

Föreslagen lagstiftning hotar din möjlighet att använda drönare för nöje, arbete och säkerhet. Den Alliansen för drönaradvokater är att kämpa för att säkerställa att din röst hörs i dessa kritiska politiska diskussioner. Gå med oss och berätta för dina valda tjänstemän att skydda din rätt att flyga.

Alliansen för drönaradvokater
VIDTA ÅTGÄRDER NU
Följ oss på Google News!

Skaffa ditt Part 107-certifikat

Klara provet och ta dig upp i luften med Pilotinstitutet. Vi har hjälpt tusentals människor att bli flygplan och kommersiella drönarpiloter. Våra kurser är utformade av branschexperter för att hjälpa dig att klara FAA-tester och uppnå dina drömmar.

pilotinstitutet dronexl

Upphovsrätt © DroneXL.co 2024. Alla rättigheter förbehållna. Innehåll, bilder och immateriella rättigheter på denna webbplats är skyddade av upphovsrättslagen. Reproduktion eller distribution av något material utan föregående skriftligt tillstånd från DroneXL.co är strängt förbjudet. För tillstånd och förfrågningar, vänligen kontakta Kontakta oss först.

FTC: DroneXL.co är en Amazon Associate och använder affiliate-länkar som kan generera intäkter från kvalificerade köp. Vi säljer inte, delar inte, hyr inte ut och skickar inte spam till din e-post.

Haye Kesteloo
Haye Kesteloo

Haye Kesteloo är chefredaktör och grundare av DroneXL.co, där han täcker alla drönarrelaterade nyheter, DJI-rykten och skriver drönarrecensioner, och EVXL.co, för alla nyheter relaterade till elfordon. Han är också en av värdarna för PiXL drönarutställning på YouTube och andra podcastplattformar. Haye kan nås på haye @ dronexl.co eller @hayekesteloo.

Artiklar: 3740

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv_SESwedish