Drone Magic at the 2024 NCAA Women’s College World Series

The 2024 NCAA Women's College World Series kicked off in City, and ESPN is bringing an impressive production, including some drone magic, to Devon Park. This five-day, eight-team double-elimination tournament features , Oklahoma, , Oklahoma State, UCLA, Stanford, Duke, and , and will be broadcast across ABC, ESPN, ESPN2, and ESPN+.

High-Flying Tech: Drones and Cabled Cameras

ESPN's SVP of Production, Meg Aronowitz, enligt uppgift leads the charge in this year's coverage, highlighting innovative aerial technology. The live drone and two-point cabled camera system flying above the ballpark are the stars. The cabled camera runs from the press box to the left-field line, providing unique and wide views of the field and capturing thrilling moments of runners heading down the third base line.

Meg Aronowitz tweeted, “Finally on the air at the @NCAASoftball Women's College World Series!! Weather can't keep us down!!! Let's go softball fans!! #WCWS.”

Rail and Gimbal Cameras: Unique Angles and Cinematic Shots

A rail camera stretches 80 feet along the outfield wall from left to centerfield, offering scenic shots and unique replay angles of defensive plays. For the first time at this event, ESPN is using an on-field camera on a stabilized gimbal, delivering cinematic shots with shallow depth-of-field that have become popular in live sports.

Umpires in the Spotlight

Umpires are also playing a crucial role. The home plate umpire wears a mask camera in every game, while all four umpires on the field are mic'd up, enhancing the viewing experience with their real-time communications.

DroneXL: s uppfattning

This year's NCAA Women's College World Series coverage showcases how and innovative camera setups can transform the viewing experience. By providing unique perspectives and cinematic shots, ESPN is setting a new standard for live sports broadcasting. Drones, in particular, are proving to be game-changers, offering dynamic and immersive views that keep fans on the edge of their seats.


Upptäck mer från DroneXL

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.

GÖR DIN RÖST HÖRD

Föreslagen lagstiftning hotar din möjlighet att använda drönare för nöje, arbete och säkerhet. Den Alliansen för drönaradvokater är att kämpa för att säkerställa att din röst hörs i dessa kritiska politiska diskussioner. Gå med oss och berätta för dina valda tjänstemän att skydda din rätt att flyga.

Alliansen för drönaradvokater
VIDTA ÅTGÄRDER NU
Följ oss på Google News!

Skaffa ditt Part 107-certifikat

Klara provet och ta dig upp i luften med Pilotinstitutet. Vi har hjälpt tusentals människor att bli flygplan och kommersiella drönarpiloter. Våra kurser är utformade av branschexperter för att hjälpa dig att klara FAA-tester och uppnå dina drömmar.

pilotinstitutet dronexl

Upphovsrätt © DroneXL.co 2024. Alla rättigheter förbehållna. Innehåll, bilder och immateriella rättigheter på denna webbplats är skyddade av upphovsrättslagen. Reproduktion eller distribution av något material utan föregående skriftligt tillstånd från DroneXL.co är strängt förbjudet. För tillstånd och förfrågningar, vänligen kontakta Kontakta oss först.

FTC: DroneXL.co är en Amazon Associate och använder affiliate-länkar som kan generera intäkter från kvalificerade köp. Vi säljer inte, delar inte, hyr inte ut och skickar inte spam till din e-post.

Haye Kesteloo
Haye Kesteloo

Haye Kesteloo är chefredaktör och grundare av DroneXL.co, där han täcker alla drönarrelaterade nyheter, DJI-rykten och skriver drönarrecensioner, och EVXL.co, för alla nyheter relaterade till elfordon. Han är också en av värdarna för PiXL drönarutställning på YouTube och andra podcastplattformar. Haye kan nås på haye @ dronexl.co eller @hayekesteloo.

Artiklar: 3746

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv_SESwedish