The future of drones as essential business tools is here, driven by and increasing adoption across industries. The Federal Aviation Administration (FAA) highlights this surge by reporting 368,883 remote pilot certifications by the end of last year. This number is reportedly expected to rise to over 472,269 by 2028, marking a 28% increase.

FAA's Certification Surge

The FAA's numbers are telling. The exam, a requirement for kommersiella drönarpiloter, saw nearly 369,000 certifications by the end of 2023. With predictions of needing over 472,000 remote pilots by 2028, the demand for commercial drone activities is skyrocketing. This surge doesn't even account for operators of large drones, indicating a robust future for .

Universities Lead the Charge

Media outlet Business North Carolina explains how in their state the universities lead the way.

Universities like N.C. State University's Center for Geospatial Analytics, Elizabeth City State University, East Carolina University, and UNC Wilmington are spearheading drone and research. However, 's 58 community colleges are set to play a pivotal role in basic commercial drone training, responding swiftly to the needs of businesses and public safety organizations.

Vance-Granville Community College's Drone Day

Vance-Granville Community College, serving over 5,000 students, hosted Drone Safety Day, showcasing their drone training programs. The college's drone program, launched in 2021 with a USDA grant, has expanded rapidly. Grants from the National Association for Community College Entrepreneurship and the Cannon Foundation have further bolstered their capabilities.

Derek Parker, a Vance County school employee, highlighted drone soccer as a key educational tool. “Drone soccer is something for everyone,” Parker noted, emphasizing its role in engaging students in science and engineering.

Drone Boom: How Ai-Powered Drones Are Transforming Business 1

Ken Wilson, the college grants administrator, shared the program's progress: “We've come a lot further down the road than where we were three years ago. We're pretty well-equipped now.” The college is also exploring partnerships for drone inspections and law enforcement training.

Drones in Agriculture

Mikayla Berryhill, a field crops extension , underscored drones' potential in agriculture. “I take a special interest in drones because I think they have a lot of promise in agriculture,” Berryhill stated. Drones can safely and efficiently handle tasks like crop-dusting and field imaging, detecting issues early.

Beaufort County's Expanding Program

Beaufort County Community College, covering a vast service area, is a hub for drone training. Justin Rose and Ben Poulin are driving the program's growth, with significant interest from various agencies.

Poulin compared the rise of drones to the early days of web design: “Now every business is using it and everybody can make their own website pretty easily. I think we're following a similar trajectory when it comes to UAS operations.”

Poulin is developing an outdoor drone training course with support from local businesses, featuring simulated real-world environments like utility poles and solar farms.

Bigger Stakes: National Security

Beyond commercial applications, drones have critical national security implications. Military recruitment for drone operations is increasing, with advanced drones like the MQ-9A Reaper UAV coming into service. Ken Wilson highlighted the potential for youth engagement: “If someone called and said would you like to come down, there'd be people on that bus.”

DroneXL: s uppfattning

Den is on the cusp of a major transformation. From agriculture and drone delivery to national security, drones are becoming indispensable. With educational institutions leading the charge, the sky's the limit for drone technology's potential impact.


Upptäck mer från DroneXL

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.

GÖR DIN RÖST HÖRD

Föreslagen lagstiftning hotar din möjlighet att använda drönare för nöje, arbete och säkerhet. Den Alliansen för drönaradvokater är att kämpa för att säkerställa att din röst hörs i dessa kritiska politiska diskussioner. Gå med oss och berätta för dina valda tjänstemän att skydda din rätt att flyga.

Alliansen för drönaradvokater
VIDTA ÅTGÄRDER NU
Följ oss på Google News!

Skaffa ditt Part 107-certifikat

Klara provet och ta dig upp i luften med Pilotinstitutet. Vi har hjälpt tusentals människor att bli flygplan och kommersiella drönarpiloter. Våra kurser är utformade av branschexperter för att hjälpa dig att klara FAA-tester och uppnå dina drömmar.

pilotinstitutet dronexl

Upphovsrätt © DroneXL.co 2024. Alla rättigheter förbehållna. Innehåll, bilder och immateriella rättigheter på denna webbplats är skyddade av upphovsrättslagen. Reproduktion eller distribution av något material utan föregående skriftligt tillstånd från DroneXL.co är strängt förbjudet. För tillstånd och förfrågningar, vänligen kontakta Kontakta oss först.

FTC: DroneXL.co är en Amazon Associate och använder affiliate-länkar som kan generera intäkter från kvalificerade köp. Vi säljer inte, delar inte, hyr inte ut och skickar inte spam till din e-post.

Haye Kesteloo
Haye Kesteloo

Haye Kesteloo är chefredaktör och grundare av DroneXL.co, där han täcker alla drönarrelaterade nyheter, DJI-rykten och skriver drönarrecensioner, och EVXL.co, för alla nyheter relaterade till elfordon. Han är också en av värdarna för PiXL drönarutställning på YouTube och andra podcastplattformar. Haye kan nås på haye @ dronexl.co eller @hayekesteloo.

Artiklar: 3746

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv_SESwedish